Ravitsemusneuvonta

Miten maksimoida raudansaanti? Miten lopettaa napostelu? Mitä rasvoja olikaan hyvä saada ja mitä ei? Miten syödä riittävästi kasviksia pienellä budjetilla? Miten perheeni voisi syödä vegemmin, varmistaen riittävän ravintoaineiden saannin? Onko tarvetta ravitsemusterapialle tai lääkärikäynnille?

Nyt on  mahdollista selvittää kaikki mitä olet halunnut tietää ravitsemuksesta ja ruoasta!

  • Puhumme niistä asioista, jotka ovat juuri sinulle tärkeitä
  • 100 % luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus
  • Perustuu ajantasaiseen tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja yliopistotason (ETM) ravitsemustieteen kattavaan asiantuntemukseen
  • Ei mitään mutua tai höpöä. Saamasi tieto ja neuvonta on luotettavaa
  • Keskustelu tapahtuu etänä puhelimen, Skypen tai Facetimen välityksellä
  • Palvelu on mahdollista antaa lahjaksi

Olen erikoistunut kasvisruokavalioihin, mutta neuvon ja vastaan mielelläni ja asiantuntevasti myös ravitsemuksen muista osa-alueista.

Henkilökohtaisesta keskustelusta on mahdollista saada muun muassa:

  • Tukea ja kannustusta ruokavaliomuutokseen, painonhallintaan ja terveyttä tukeviin elämäntapoihin
  • Neuvoja vegaaniruokavalion turvalliseen toteuttamiseen
  • Arvion ravintolisän tarpellisuudesta ja sopivasta annostuksesta
  • Mielenrauhaa
  • Tietää mieltä askarruttavista asioista
  • Tarkistaa mikä on faktaa, mikä fiktiota. Ravitsemuksesta on liikkeellä paljon epämääräistä tietoa

 

2

 

Kyllä kiitos, tilaan 60 minuuttia ravitsemusasiantuntijan kanssa

Palvelun arvo on 60,00 euroa (sis. alv. 24 %).

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuskellisesti, vaitiolovelvollisesti ja Suomen lakia noudattaen. Palvelu sopii terveille henkilöille. Tarvittaessa sinut ohjataan terveydenhuollon piiriin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotolla et sitoudu mihinkään – autan mielelläni. 🙂 Tavoitat minut arkisin yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostista charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 769 0366.

Täältä voit lukea lisää koulutuksestani ja taustastani.