Kokkaus- tai leivontakurssi lahjaksi?

Haluatko ilahduttaa ystävääsi ihanalla ja taatusti hyödyllisellä lahjalla? Ruokailon kurssilahjakortti sopii hyvin ruoanlaitosta kiinnostuneelle, ruoanlaittoa opettelevalle tai hyvän ruoan ystävälle. Tulkaa vaikka yhdessä kokkailemaan!

Ruokailon kurssit soveltuvat kaikille sekasyöjästä vegaaniin. Kaikki ruoat ja leivonnaiset valmistetaan täysin kasvikunnan raaka-aineita hyödyntäen, joten antamasi lahja on samalla ekoteko. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä* alkaen ja se oikeuttaa yhteen osallistumiseen Ruokailon vegaaniselle ruoanlaitto- tai leivontakurssille. Lahjakortin arvo on 45,00 euroa (alv. 0 %).

* Huom! Vuonna 2018 kokkauskurssit alkavat vasta kesäkuussa, koska niiden vetäjä Charlotta siirtyy alkuvuodeksi äitiyslomalle. Syksyllä kursseja on taas normaaliin tapaan. 🙂 Täten joulukuu 2017-toukokuu 2018 välissä ostettujen lahjakorttien voimassaoloaikaa on pitkitetty toukokuuhun 2019 asti. 🙂

Lahjakortti ruokakurssille

 

Tilaa lahjakortti

 

Onko sinulla kysyttävää lahjakorttiin liittyen? Tavoitat minut arkisin yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse osoitteesta charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 769 0366.