Jossain vaiheessa pitää kuitenkin syödä, niin miksi ei mahdollisimman hauskasti?

Tilaa vegaaninen kokkikurssi polttareihin tai kaveriporukalle! 

Mitä?

  • Herkullista ja eettistä ruokaa, juhlava ateria
  • Iloista, osallistavaa ohjelmaa, yhdessä

Kenelle?

  • Kaikille ruoasta kiinnostuneille
  • Polttareihin, kaveriporukalle
  • Sekasyöjille, kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville

Miten homma toimii?
Kaikki osallistuvat yhteisen juhla-aterian kokkaamiseen, jonka päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan! Muistoksi jokainen saa menyyn resepteineen. Kokattujen ruokalajien määrä riippuu osallistujien määrästä, mutta myös valittu teema sekä keittiön varustus vaikuttavat.

Mitä sitten syödään?
Menukokonaisuus ja teema toteutetaan toiveidenne mukaan. Tarjoamme esimerkiksi Sipsarikamaa (=mättöruokaa), English tea time, Viiden tähden illallinen, Vegaaninen brunssi, Kokkauskisa, Värikäs arki ym. Tai kerro rohkeasti ideasi, niin katsotaan mitä saadaan kehitettyä! Ruoat kokataan täysin kasviperäisistä raaka-aineista.

Missä kokkauskurssi järjestetään?
Alueena toimii Helsinki, Espoo, Vantaa sekä lähialueet. Kokkailusessio ruokailuineen voidaan pitää teidän järjestämässä paikassa, vuokraamassanne tilassa tai esimerkiksi kodin, saunatilan tai kerhohuoneen keittiössä. Keittiön varustetason tulee kuitenkin olla riittävä. Jos olet epävarma keittiön soveltuvuudesta niin kysy rohkeasti. Ruokailo voi myös selvittää asian puolestasi olemalla yhteydessä tilan emäntään/isäntään. Yhteistyökumppaneidemme kautta on myös mahdollista vuokrata tilat kokkailuihin tai vaikka koko illaksi.

Kauanko kokkauskurssi kestää?
Ruoanlaitto ja ateriointi kestää yhteensä noin neljä tuntia ja kurssi voidaan aloittaa koska tahansa kello 9-19 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella aloitetusta kokkailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Kiireiseen aikatauluun on mahdollista sopia lyhemmästäkin kestosta.

Mitä lysti maksaa?

Hinta alle 15 henkilön seurueelle on 450-580 euroa (sis. alv. 24 %) riippuen teemasta, plus mahdollinen tilavuokra. Pyydä tarjous tai soita (arkisin kello 11-16) Charlottalle numeroon +358 (0)40 769 0366 jos haluat tietää enemmän.

Yhteistyökumppaniemme kautta on myös mahdollista yhdistää tapahtumaan muuta ohjelmaa. Kysy lisää! Tehdään tästä mahtavaa!