Säästöä kasviproteiineilla

Tutkimusnäyttö ruoan terveys- ja ympäristövaikutuksista asettaa yhä kunnianhimoisemmat tavoitteet lisätä ruokailun kasvikuntapainotteisuutta. Ruokapalveluja ohjaavat ravitsemussuosituksetkin opastavat käyttämään mahdollisimman vähän punaista ja prosessoitua lihaa, sekä lisäämään kasvipohjaisten proteiinien käyttöä. Miten siirtymä kestävämpään ruokailuun voidaan tehdä ilman, että siitä koituu ylimääräisiä kustannuksia, tai jopa tekemällä säästöä kasviproteiineilla?
Webinaarissa tarkastellaan numeroita ja opit keinot miten onnistua kestävyyssiirtymässä menettämättä ylimääräisiä euroja. Kuulet uusimmasta tutkimusnäytöstä ja miten taklaat yleisimmät pullonkaulat.
Luennoitsijoina toimii kasvisruokaan ja joukkoruokailuun erikoistunut ravitsemustieteilijä, ETM Charlotta Hyttinen Ruokailosta, sekä Palvelukeskus Helsingin vastuullisuusasiantuntija, ravitsemustieteilijä, ETM Meri Mathlin.
Webinaarin toteuttaa yhteistyössä Elintarvike ja Terveys sekä Ruokailo.
Esitysten loppuun on varattu aikaa yleisökysymyksille. Saat kalvot webinaarin jälkeen pdf-tiedostona. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. Ilmoittaudu viimeistään 6.4. klo 24 mennessä.
Säästöä kasviproteiineilla
Tiistaina 8.4.2025 klo 13-15.30
249 € + alv 25,5 %
Ilmoittaudu tästä: