Ravitsemusasiantuntija ja vegaaniruokakouluttaja palveluksessasi

Onko sinulla tarvetta yliopistokoulutetun ravitsemusasiantuntijan (ETM) osaamiselle, esimerkiksi yhdistyksellesi, yrityksellesi, tyky-päville, teemaviikkoon, projektiin, asiantuntijaksi, koulutukseen, retriittiin tai kurssin vetäjäksi?

Avullani onnistuvat ruokapalvelujen suunnittelu (esim. päiväkodit, koulut, henkilöstöravintolat), workshopit, teematunnit, luentosarjat, konsultointi, neuvonta, henkilökunnan koulutukset. Vai onko mielessäsi jotain muuta? Ota yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, niin kehitetään jotain hienoa! Tavoitat minut myös sähköpostista charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse arkisin numerosta +358 (0) 40 769 0366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Osaamisalueet: yleinen ravitsemustiede, vegaaniravitsemus, joukkoruokailu, erityisruokavaliot, päiväkotilasten erityisruokavaliot, vegaaninen ruoka, vegaaninen ruoanlaitto, vegaaninen leivonta, ruokalistasuunnittelu, ruokapalvelusuunnittelu ja -johtaminen, vegaanin ravintolisät, ateriapalvelut, catering-ala, ravintoainelaskelmat ja elintarviketurvallisuus.

Esimerkkejä aiheista: ravitsemuksen perusteet, vegaaniravitsemus, erityisruokavaliot, ruokavalion koostaminen, vegaaniruokavalio, kasvispohjaiset proteiininlähteet ja niiden käyttäminen ruoanvalmistuksessa, ruokahävikin vähentäminen, arjen ruokasuunnitelma, kotimaiset kasviproteiinit…

Asiantuntijapalveluiden hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti ja ne voidaan halutessanne yhdistää ruokakursseihin tai muihin palveluihin. Voit lukea lisää koulutuksestani ja taustastani täältä. Ravitsemusasiantuntijan palvelut onnistuvat myös ruotsiksi.