Ravitsemusasiantuntija palveluksessasi

Onko sinulla tarvetta yliopistokoulutetun ravitsemusasiantuntijan (ETM) osaamiselle, esimerkiksi yhdistyksellesi, hyvinvointipäiville, projektiin, asiantuntijaksi, koulutukseen, retriittiin tai kurssin vetäjäksi?

Avullani onnistuvat esimerkiksi ruokapalvelujen suunnittelu (esim. päiväkodit, koulut, henkilöstöravintolat), workshopit, teematunnit ja luentosarjat. Vai onko mielessäsi jotain muuta? Ota yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, niin kehitetään jotain hienoa! Tavoitat minut myös sähköpostista charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse arkisin numerosta +358 (0) 40 769 0366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Esimerkkejä workshoppien ja luentojen aiheista: ravitsemuksen perusteet, erityisruokavaliot, vegaaninen ruokavalio, kasvispohjaiset proteiininlähteet sekä niiden käyttäminen ruoanvalmistuksessa, ruokahävikin vähentäminen, arjen ruokasuunnitelma…

Asiantuntijapalveluiden hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti ja palvelut voidaan halutessanne yhdistää ruokakursseihin. Voit lukea lisää koulutuksestani ja taustastani täältä. Ravitsemusasiantuntijan palvelut onnistuvat myös ruotsiksi.

Yksilökohtaisia asiantuntijapalveluja tarjoan ruokapäiväkirjan analyysin muodossa.