Kahvipöydän herkut (vegaaninen leivonta)

Miten onnistuu leivonta ilman liivatetta, maitotuotteita tai munia? Tule ottamaan selvää!

Kuinka monta tapaa on korvata munat? Miltä näyttää marenki ilman kananmunan valkuaista? Miltä maistuu pullat ilman punaista maitoa ja voita? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa on jos jonkinlaista kahvipöydän herkkua! Esimerkiksi suolaista piirakkaa, ”juusto”kakkua, sitruunamarenkipiirakkaa ja tietenkin suussa sulavan pehmeitä kanelipullia. Makeanhimosi tulee taatusti tyydytettyä.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät ja ruoankuljetusastioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Kurssin alussa on lyhyt teoriaosuus, jossa tutustumme tunnilla käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä vegaanisen leivonnan perusteisiin.

Kurssi ei sovellu gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

 • Hinta
  68,00 € (sis. alv. 24 %). Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varus-/siviilipalvelushenkilöt: 61,00 €.
  Hintaan sisältyy ravitsemustieteilijän (ETM) pitämä neljän tunnin kurssi, teoriaosuus, ohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, usean sortin kahvitarjoilut sekä reseptivihko.
 • Sijainti
  Kotkankatu 2, Alppila, Helsinki.
  Linnanmäen parkkipaikan vieressä, Alppilan kirkon keittiössä.
 • Aika
  Kello 17 – 21
 • Kurssipäivät ja iIlmoittautuminen
  Torstai 04.10.2018 ilmoittaudu mukaan tästä
  Torstai 18.10.2018 ilmoittaudu mukaan tästä

Tule mukaan pullantuoksuiselle kurssille; olet sydämellisesti tervetullut!

Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Tilaa Ruokailon ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietää kursseista ja ilmoittautumisista! Kurkkaa myös ruoanalittoon keskittyvä kurssi Värikäs arki!

 

 

Onko sinulla kysyttävää kurssiin liittyen? Tavoitat minut yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366.  Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo

Pssst! Vegaaniset ruoka- ja leivontakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.