Kahvipöydän herkut (vegaaninen leivonta)

Miten onnistuu leivonta ilman liivatetta, lehmänmaitotuotteita tai kananmunia? Mikä on onnistuu aquafaba? Entä miten tehdään vegaaninen juustokakku? Miltä maistuvat ilman punaista maitoa ja voita leivotut pullat? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa on monenmoista kahvipöydän herkkua! Esimerkiksi suolaista piirakkaa, ”juusto”kakkua, sitruunamarenkipiirakkaa ja tietenkin suussa sulavan pehmeitä kanelipullia. Makeanhimosi tulee taatusti tyydytettyä!

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät ja ruoankuljetusastioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Kurssin alussa pidetään lyhyt teoriaosuus, jossa tutustumme tunnilla käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä vegaanisen leivonnan perusteisiin.

Kurssilla tarkastellaan leipomista myös kemian näkökulmasta. Lisäksi on mahdollista esittää kysymyksiä ravitsemukseen tai ruoantuotantoon liittyen. Kysymyksiä on mahdollista esittää sähköpostitse myös kurssin käytyään. Kurssin vetäjä on koulutukseltaan ravitsemustieteilijä (ETM).

Kurssi ei sovellu gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Huom! Koronaepidemian takia toukokuun kurssi saatetaan siirtää tulevaisuuteen, turvallisempiin aikoihin. Noudatamme hallituksen ohjeistuksia. Tästä pääset lisätietoihin. Ilmoittautumalla olet mukana myös mahdollisella korvaavalla kurssilla.

 • Hinta 
  80,00 € (sis. alv. 24 %). Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varus-/siviilipalvelushenkilöt: 74,00 €.
  Hintaan sisältyy ravitsemustieteilijän (ETM) pitämä neljän tunnin kurssi, teoriaosuus, ohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, usean sortin kahvitarjoilut sekä reseptivihko.
 • Sijainti
  Kotkankatu 2, Alppila, Helsinki.
  Linnanmäen parkkipaikan vieressä, Alppilan kirkon keittiössä.
 • Aika
  Torstai 19.09.2019 kello 17–21
  Torstai 14.05.2020 kello 17-21 tästä pääset mukaan lue tiedote

Menikö ohi? Tässä voit jättää sähköpostiosoitteesi, niin kerromme seuraavat ajat sinulle henkilökohtaisesti heti kun ne selviävät 🙂

Tule pullantuoksuiselle kurssille – olet sydämellisesti tervetullut!

Kurssi on myös ihana lahjaidea esimerkiksi äitienpäiväksi 😉

Kokemuksia kurssilta:

”Kurssin aikana selkeä ja hyvä opastus. Toimivat tilat ja ohjevihko oli todella hyvä!” 

”Charlotta on osaava ja miellyttävä opettaja. Myös aloittelija saa riittävästi tukea ja ohjausta kurssin aikana.”

”Teoria ja käytäntö olivat hyvin balanssissa. Lyhyetkin kemialliset selitykset heti antoi ymmärtää kuinka esimerkiksi kohotus ”toimii”.”

Saamamme palautteen mukaan kurssin käyneistä 100 % suosittelisi sitä muillekin. Kurssin yleisarvosana on osallistujien mielestä 4,7/5 (1=huono, 5=erinomainen).

 

 

 

 

 

 

Onko sinulla kysyttävää kurssiin liittyen? Tavoitat minut yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366.  Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo

Pssst! Vegaaniset ruoka- ja leivontakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.


Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Katso muu kurssitarjonta tai tilaa Ruokailon ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietää uusista kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisista!