Kahvipöydän herkut (vegaaninen leivonta)

Miten onnistuu leivonta ilman liivatetta, lehmänmaitotuotteita tai kananmunia? Tule ottamaan selvää!

Kuinka monta tapaa on korvata munat? Miten onnistuu aquafabamarenki? Entä vegaaninen juustokakku? Miltä maistuvat ilman punaista maitoa ja voita leivotut pullat? Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia vegaanisen leivonnan kurssilla. Luvassa on monenmoista kahvipöydän herkkua! Esimerkiksi suolaista piirakkaa, ”juusto”kakkua, sitruunamarenkipiirakkaa ja tietenkin suussa sulavan pehmeitä kanelipullia. Makeanhimosi tulee taatusti tyydytettyä.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät ja ruoankuljetusastioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Kurssin alussa pidetään lyhyt teoriaosuus, jossa tutustumme tunnilla käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä vegaanisen leivonnan perusteisiin.

Kurssi ei sovellu gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

 • Hinta 
  80,00 € (sis. alv. 24 %). Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varus-/siviilipalvelushenkilöt: 74,00 €.
  Hintaan sisältyy ravitsemustieteilijän (ETM) pitämä neljän tunnin kurssi, teoriaosuus, ohjaus, raaka-aine- ja muut materiaalikustannukset, usean sortin kahvitarjoilut sekä reseptivihko.
 • Sijainti
  Kotkankatu 2, Alppila, Helsinki.
  Linnanmäen parkkipaikan vieressä, Alppilan kirkon keittiössä.
 • Aika
  Torstai 19.09.2019 kello 17–21
  Torstai 14.05.2020 kello 17-21 tästä pääset mukaan

Menikö ohi? Tässä voit jättää sähköpostiosoitteesi, niin kerromme seuraavat ajat sinulle henkilökohtaisesti heti kun ne selviävät 🙂

Tule pullantuoksuiselle kurssille; olet sydämellisesti tervetullut!

Kokemuksia kurssilta:

”Kurssin aikana selkeä ja hyvä opastus. Toimivat tilat ja ohjevihko oli todella hyvä!” 

”Charlotta on osaava ja miellyttävä opettaja. Myös aloittelija saa riittävästi tukea ja ohjausta kurssin aikana.”

”Teoria ja käytäntö olivat hyvin balanssissa. Lyhyetkin kemialliset selitykset heti antoi ymmärtää kuinka esimerkiksi kohotus ”toimii”.”

 

 

 

 

 

 

Onko sinulla kysyttävää kurssiin liittyen? Tavoitat minut yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366.  Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo

Pssst! Vegaaniset ruoka- ja leivontakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.


Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Katso muu kurssitarjonta tai tilaa Ruokailon ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietää uusista kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisista!