Värikäs arki -vegaaniruokakurssi

Haluatko….

  • vaihtelua ruokavalioosi?
  • ideoita jokapäiväiseen kokkailuun?
  • vähentää lihan kulutusta ja lisätä kasvisten käyttöä?
  • oppia käyttämään monipuolisesti eri kasvisproteiinin lähteitä?
  • herkullisen, terveellisen, eettisen ja kestävän ruoan osaksi arkeasi?
  • kenties hemmotella läheisiäsi hyvällä ruoalla?
  • kokata yhdessä muiden kanssa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on tämä kurssi juuri sinulle! Värikäs arki -vegaaniruokakurssi soveltuu kaikille keittotaidoista ja ruokavaliosta riippumatta. Kurssilla opit valmistamaan monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa kasvikunnan tuotteita hyödyntäen. Haluan, että vegeruokasi onnistuvat! Sekasyöjät ovat erityisen tervetulleita mukaan.

Kurssilla kokatut ruoat ovat monipuolisia ja sovellettavissa pienempään tai isompaan syöjämäärään sekä tarvittaessa perheen pienimpien makuun. Noin neljän tunnin kurssilla kokataan yhdessä vegaanisia arkiaikatauluihin sopivia ruokia, käyttäen erilaisia kasvisproteiinin lähteitä sekä tuoreita raaka-aineita. Reseptit on lisäksi valittu valmistusnopeutta ja -helppoutta silmällä pitäen, vaikka mukaan mahtuu pari vaativampaakin ohjetta. Kokkailujen päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja herkutellaan yhdessä! Menussa esimerkiksi täyteläinen soijabolognese, tofu red currya, aurinkoista linssikeittoa (kuvassa), vietnamilaisia riisipaperirullia ja paljon muuta. Kurssi onnistuu myös gluteenittomana.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät sekä ruoankuljetusastioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Aloitamme kurssiin lyhyellä teoriaosuudella, jossa tutustumme tunnilla käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä niihin liittyviin nikseihin.

Hinta
45,00 € (sis. alv. 24 %). Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varus-/siviilipalvelushenkilöt: 41,00 €.
Hintaan sisältyy kurssin ohjaus, raaka-aine- ja materiaalikustannukset sekä reseptivihko (sis. 29 reseptiä), jonka saat mukaasi.

Sijainti
Kotkankatu 2, Alppila, Helsinki
Linnanmäen parkkipaikan vieressä, Alppilan kirkon tiloissa.

Aika
Kello 17.00 – 21.00

Ilmoittautuminen
Ke 06.06.2018 Ilmoittaudu mukaan tästä!
To 14.06.2018 Ilmoittaudu mukaan tästä!

Vuoden 2018 kurssit alkavat vasta kesäkuussa allekirjoittaneen perheenlisäyksen takia. Syksyllä 2018 kursseja järjestetään jo normaaliin tapaan. 🙂

 

Kokemuksia kurssilta:
”Kurssilla oli todella mukava olla ja se oli erinomainen tapa oppia uutta ja viettää iltaa. Aika meni hurahtaen!”

”Ihania arkireseptejä, sopivasti raaka-aineita, selkeät ohjeet. Kaikki ruokalajit onnistuivat ja maut olivat kohdallaan! Charlotta on ihana ja selvästi nauttii työstään.”

Kurkkaa tästä kurssia käsittelevä artikkeli!

Tule mukaan kurssille värittämään arkea; olet sydämellisesti tervetullut!

 Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Katso muu kurssitarjonta tai tilaa Ruokailon ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietää uusista kursseista, ajankohdista ja ilmoittautumisista!


 

Onko sinulla kysyttävää kurssiin liittyen? Tavoitat minut yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse charlotta[a]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo

Pssst! Ruokailon ruoanlaitto- ja leivontakurssit on myös mahdollista ostaa lahjaksi.