Värikäs arki – vegaaninen kokkikurssi

Haluatko….

  • vaihtelua ruokavalioosi?
  • ideoita jokapäiväiseen kokkailuun?
  • vähentää lihan kulutusta ja lisätä kasvisten käyttöä?
  • oppia käyttämään monipuolisesti eri kasviproteiinin lähteitä?
  • herkullisen, terveellisen, eettisen ja kestävän ruoan osaksi arkeasi?
  • kenties hemmotella läheisiäsi hyvällä ruoalla?
  • kokata yhdessä muiden kanssa?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on tämä kurssi juuri sinulle! Värikäs arki -vegaaninen kokkikurssi soveltuu kaikille keittotaidoista ja ruokavaliosta riippumatta. Kurssilla opit valmistamaan monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa kasvikunnan tuotteita hyödyntäen. Haluamme, että vegeruokasi onnistuvat! Sekasyöjät ovat erityisen tervetulleita mukaan.

Workshop-henkisellä kurssilla kokatut ruoat ovat monipuolisia ja sovellettavissa pienempään tai isompaan syöjämäärään sekä tarvittaessa perheen pienimpien makuun. Noin neljän tunnin kurssilla kokataan yhdessä vegaanisia arkiaikatauluihin sopivia ruokia, käyttäen erilaisia kasviproteiinin lähteitä sekä tuoreita raaka-aineita. Reseptit on lisäksi valittu valmistusnopeutta ja -helppoutta silmällä pitäen, vaikka mukaan mahtuu pari vaativampaakin ohjetta. Kokkailujen päätteeksi katetaan pöytä koreaksi ja nautitaan juhlava ateria! Menussa esimerkiksi täyteläinen soijabolognese, tofu red currya, aurinkoista linssisosekeittoa (kuvassa), vietnamilaisia riisipaperirullia ja paljon muuta. Kurssi onnistuu myös gluteenittomana.

Mukaan tarvitset keittiötyöskentelyyn soveltuvat kengät sekä ruoankuljetusastioita. Voit käyttää omaa esiliinaa jos haluat, mutta sellaisen saa kurssin ajaksi käyttöön myös paikan päältä. Aloitamme kurssin lyhyellä teoriaosuudella, jossa tutustumme tunnilla käytettäviin erikoisraaka-aineisiin sekä niihin liittyviin nikseihin.

Kurssin aikana on mahdollista esittää myös ravitsemukseen tai ruoantuotantoon liittyviä kysymyksiä.

Huom! Koronaepidemian takia osa kevään kursseista on siirretty tulevaisuuteen, turvallisempiin aikoihin. Tästä pääset lisätietoihin.

Katso myös Kahvipöydän herkut (vegaaninen leivonta) 🙂

Eivätkö ajat sovi? Tässä voit jättää yhteystietosi, niin kerromme sinulle heti kun uusia tulee.

Toivottavasti näemme pian kokkailujen parissa – olet sydämellisesti tervetullut keittiöömme värittämään arkea!

Kokemuksia kurssilta:

”Kiitos ihanasta kurssista! Sain paljon ideoita arkikokkailuun ja täydennystä ruokavalioon. Kaikki reseptit on helppoja valmistaa ja makukin on kohdillaan :)”

”Kurssilla oli todella mukava olla ja se oli erinomainen tapa oppia uutta ja viettää iltaa. Aika meni hurahtaen!”

”Ihania arkireseptejä, sopivasti raaka-aineita, selkeät ohjeet. Kaikki ruokalajit onnistuivat ja maut olivat kohdallaan! Charlotta on ihana ja selvästi nauttii työstään.”

Kurssin yleisarvosana on 4,7/5,0 (perustuu yli sadan ihmisen antaman palautteen keskiarvoon asteikolla 1=huono, 5=erinomainen). Palautteen antaneista 100 % suosittelisi kurssia muillekin.

Kurkkaa tästä kurssia käsittelevä artikkeli!

 

 

Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat minut yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse charlotta[at]ruokailo.fi tai puhelimitse numerosta +358 (0) 40 7690 366. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään – autan mielelläni. 🙂

Lämmöllä,

Charlotta / Ruokailo


Kiinnostaako vegaaninen ruoanlaitto tai leivonta? Katso muu kurssitarjonta tai tilaa Ruokailon ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietää uusista kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisista!


Pssst! Ruokailon ruoka- ja leivontakurssit on myös mahdollista tilata organisaatiolle tai omalle kaveriporukalle.